Sör ízesítésű szörpök

Az ízesített sörök már hazánkban is meghódították a fogyasztókat. Köszönhetően a gyümölcs és sör kellemes kombinációjának, a télen-nyáron jól eső ízvilágnak és a csökkentett alkohol tartalomnak. Bár ezen tulajdonságok miatt, a legtöbb ízesített sör a női fogyasztók körében vált igazán népszerűvé, a mi sör ízesítésű szörpjeink a karakteresebb kézműves sörökhöz is tökéletesen illenek.

Szörp a sörben?

Igen! És ezeket a szörpöket nem csak a nagy sörgyárak alkalmazzák, hanem a kisebb, kézműves sörök előállítására szakosodott manufaktúrák is. Ugyanis a mai fogyasztói igényeket a természetes gyümölcslevek felhasználásával aligha lehetne kielégíteni.

A sör ízesítésű szörpök további előnye, hogy még a kézműves sörök gyártási költsége is alacsonyan tartható, valamint a kellemes íz mellett különleges színt kölcsönöznek a söröknek.

Sör ízesítésű szörp kínálatunkból:

Sör-ízesítésű-manna-szörp

BEER szörp

Speciálisan sörök ízesítéséhez kifejlesztett termék.

Hígítási arány: 1 : 8

A szörpök alacsony, 8 gramm cukortartalmának köszönhetően nem befolyásolják a sörök alapanyag összetevőit. Ízt és szint biztosítanak a kézműves söröknek.

Csomagolás: 10 L. visszaváltós kanna.

Az alábbi ízekkel tudod söreidet különlegessé tenni:

Meggy, Szilva, Bodza, Citrom, Gyömbér, Áfonya

Újfajta ízesítéssel debütálnál a piacon? Vagy szeretnéd a saját ízesítésű söröddel kínálni a vendégeidet?

A HVH Szörpmester mindenben segít neked, hiszen tőlünk nem a felsorolt ízeket rendelheted meg, hanem előállítjuk az egyedi elképzeléseidet is.