CORNELIUS gépi Szörpök szállodai és vendéglátó ipari üdítőital előállításhoz

A drága és körülményesen előállítható gyümölcslevek helyett válaszd a kiemelkedően magas gyümölcstartalmú szörpöket!

Termékeinket azon szállodáknak, éttermeknek, panzióknak, büféknek kínáljuk, akik nem palackos itallal, hanem gépi úton előállított minőségi poharas italokkal szolgálják ki vendégeiket.

Cégünk elsősorban szállodák, panziók, éttermek és vendéglátó egységek számára kínálja a gép előállítású, min. 50 %-os gyümölcstartalommal rendelkező szörpöket, melyek a gyümölcslevek kiváló alternatívái lehetnek.

Lépj be te is azon hazai és nemzetközi szállodák és éttermek sorába, akik már a mi Cornelius Gép szörpjeink használják.

Cornelius gép szörp kínáltunkból:

Fruit szörpök:

Fuit szörp

  • 50 % gyümölcstartalommal készül, a belőle előállított üdítőital 6,25% gyümölcstartalommal rendelkezik, amely már egy prémium minőségű üdítőital.
  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • Hígítási arány: 1: 7 (10 l Fruit szirupból 70 l gyümölcsital állítható elő)
  • Rendelhető ízek: narancs, málna, eper, alma, bodza, citrom-lime
  • Kiszerelés: 10 l Bag-In- Box

Utóbbi legnagyobb előnye, hogy a hosszú eltarthatóság mellett a széleskörű felhasználást is lehetővé teszi. Gyümölcs szirupjaink Cornelius gépekhez csatlakoztathatóak, de könnyen megtölthetőek vele a reggeliztetéshez használatos keverőlapátos ital adagolók is.

Jó tudni: Ha termékvédett (pl: Cola) típusú géppel rendelkezel, akkor kompatibilis csatlakozó csonkot is vásárolhatsz tőlünk, amellyel nyomógombos BIB tasakot csatlakoztathatsz a Cornelius gépedhez.

 

Az igényeid teljes körű kiszolgálása érdekében pedig a fent említett ízek mellett megvalósítjuk az egyedi elképzeléseidet is. Ha kitaláltál egy új íz kombinációt vagy csak nem találod kínálatunkban a megfelelő ízű terméket, kérd segítségünket.

Egyedi Cornelius gépi szörpök gyártása csak a HVH Szörpmester Bt.-től!