Jégkása szirupok
Hűsítő, mint a jégkrém és frissítő, mint az üdítő. A jégkása nélkül nincs is igazán nyár.
Amit a jégkása szirupokról tudni érdemes:
A jeges élményen túl kiemelten fontos a jégkásák intenzív íze és csábító színe, hiszen ahogy egy fagylaltnál, itt is számít a látvány. Épp ezért a HVH Szörpmester csak olyan prémium jégkása szirupokat kínál, melyekkel a fogyasztók is 100 %-ban elégedettek. A speciális jégkása szirupok segítségével pedig a lehető legszerűbben és a legolcsóbban állíthatod elő a nyár sláger hűsítőjét.
Nem kell különféle drága adalékanyagok összekeverésével töltened az idődet, csak töltsd be a víz és a jégkása szirupunk szükséges mennyiségét a keverőtartályba és indulhat a fagyasztás. Termékünkhöz a vízen kívül nem kell mást adagolnod.
Jó tudni: nem érdemes egyszerű szörpből előállítani a jégkását, mivel annak végeredménye nem a várt lesz. Termékünkből több helyen szeszes jégkását is készítenek. Jégkása szirupunk koktélok szörp anyagaként is kiválóan alkalmazható.
Jégkása szirup kínáltunkból:
HVH GRANITA Jégkása szirup:
- speciálisan jégkása készítéséhez kifejlesztett alapanyagból állítjuk elő.
- 25 %-os gyümölcstartalommal, finom ízekben, vibráló színekben.
- 100 %-os gyártói és fogyasztói elégedettség a visszajelzések alapján
- nemzetközi szinten is elismert termék (5 országa exportáljuk)
Csomagolás: 10 literes Bag-In-Box kiszerelésbe.
Felhasználási javaslat:
5 liter jégkásához = 0,75 L. szirup + 4,25 L. víz
10 liter jégkásához= 1,50 L. szirup + 8,50 L. víz
Gyártott ízek:
Narancs, Ananász, Málna, Eper, Meggy, Kivi, Zöld alma, Tropikál, Citrom, Blu Curacaó.