Jégkása szirupok

Hűsítő, mint a jégkrém és frissítő, mint az üdítő. A jégkása nélkül nincs is igazán nyár.

 Jégkása

Amit a jégkása szirupokról tudni érdemes:

A jeges élményen túl kiemelten fontos a jégkásák intenzív íze és csábító színe, hiszen ahogy egy fagylaltnál, itt is számít a látvány. Épp ezért a HVH Szörpmester csak olyan prémium jégkása szirupokat kínál, melyekkel a fogyasztók is 100 %-ban elégedettek. A speciális jégkása szirupok segítségével pedig a lehető legszerűbben és a legolcsóbban állíthatod elő a nyár sláger hűsítőjét.

Nem kell különféle drága adalékanyagok összekeverésével töltened az idődet, csak töltsd be a víz és a  jégkása  szirupunk szükséges mennyiségét a keverőtartályba és indulhat a fagyasztás. Termékünkhöz a vízen kívül nem kell mást adagolnod.

Jó tudni: nem érdemes egyszerű szörpből előállítani a jégkását, mivel annak végeredménye nem a várt lesz. Termékünkből több helyen szeszes jégkását is készítenek. Jégkása szirupunk koktélok szörp anyagaként is kiválóan alkalmazható.

Jégkása szirup kínáltunkból:

HVH GRANITA Jégkása szirup:

  • speciálisan jégkása készítéséhez kifejlesztett alapanyagból állítjuk elő.
  • 25 %-os gyümölcstartalommal, finom ízekben, vibráló színekben.
  • 100 %-os gyártói és fogyasztói elégedettség a visszajelzések alapján
  • nemzetközi szinten is elismert termék (5 országa exportáljuk)

Csomagolás: 10 literes Bag-In-Box kiszerelésbe.

Felhasználási javaslat:
5 liter jégkásához = 0,75 L. szirup + 4,25 L. víz
10 liter jégkásához= 1,50 L. szirup + 8,50 L. víz

Gyártott ízek:
Narancs, Ananász, Málna, Eper, Meggy,  Kivi, Zöld alma, Tropikál, Citrom, Blu Curacaó.